ЖІНКИ ГОВОРЯТЬ В 3 РАЗИ БІЛЬШЕ ЧОЛОВІКІВ

3 декабря 2015

Відповідно до недавніх досліджень, жінки говорять в три рази більше чоловіків. Жінка вимовляє приблизно 20 тисяч слів на день , що на 13 тисяч більше, ніж чоловік. Жінки також говорять набагато швидше за чоловіків, витрачають більше сил на плітки і одержують задоволення від свого власного голосу, пише газета The Daily Mail.

Згідно з дослідженнями Брізендайн, в жіночому мозку більше клітин відповідають за мовні функції, ніж в чоловічому. І це ще не все: простий акт мови викликає викид в мозок жінок гормонів, які дають їй такі ж відчуття, які відчуває наркоман, який отримав довгоочікувану дозу наркотику.

Доктор Брізендайн , що проголосила себе феміністкою, говорить, що відмінності між мозком чоловіка і жінки починають проявлятися ще в утробі матері, коли тестостерон починає впливати на формування розвивається чоловічого мозку. Внаслідок цього впливу, зони, що відповідають за мову, емоції і пам'ять в мозку чоловіка зменшуються. В результаті хлопчики, а пізніше і чоловіки говорять менше, ніж жінки, і з усіх сил намагаються приховувати свої емоції.

Однак впливає на формування мозку чоловіка тестостерон також зменшує розмір зони мозку , що відповідає за сприйняття , що дозволяє чоловікам стати "глухими" до найбільш логічним з аргументів, висунутих їх дружинами і подругамі. Нехватка розмов і емоцій проявляється у внутрішньому світі чоловіки, зокрема, в його постійних думках про секс.

Брізендайн стверджує, що мозковий центр, який відповідає за думки про секс у чоловіків в два рази більше, ніж у жінок, що в свою чергу пояснює склався стереотип про те, що чоловіки "думають не тим місцем". Дослідження показали, що в той час як чоловіки думають про секс кожні 52 секунди, думка про це відвідує мозок жінки разів в день.

Брізендайн, чия книга заснована, як на її власній практиці , так і на більш ніж тисячі різноманітних досліджень, додає: " Мозку " унісекс " не існує".

"Девочки появляются на свет с женским механизмом восприятия, и мальчики - с мужским. Их умственные способности отличаются уже к моменту рождения и зависят от того, какие стимулы и ценности ими движут, - заявила Бризендайн.

" Я знаю, що жінки сприймають світ по - іншому, ніж чоловіки. Якщо жінки будуть звертати більше уваги на ці відмінності, їм буде легше приймати будь-які важливі рішення в своєму житті ", - відзначає вона .

Інші вчені, однак, скептично поставилися до твердження про те, що тестостерон впливає на формування мозку. Дебора Камерон з Оксфордського університету професор лінгвістики, що вивчає вплив статі на мова людини, заявила, що те, скільки ми говоримо, залежить багато в чому від нашого співрозмовника і від того, чим ми займаємося в момент промови.

Вона додала: " Якщо ви об'єднаєте результати більшості досліджень, то дійдете висновку, що великої різниці між тим, скільки говорять чоловіки і жінки немає" .