7 декабря 201510 найбільш пікантних фактів про нижню білизну

Навряд чи вам сподобається, якщо хто-небудь почне в буквальному сенсі копається в вашому нижній білизні, адже це одна з найбільш інтимних речей гардеробу і допускаються до нього тільки обрані. Однак, відносини людства з нижнім не настільки однозначні і цнотливі, як це може здатися на перший погляд. Люди винаходять різні види білизни, часом досить несподівані, використовують своє і чуже білизна для отримання прибутку і навіть вбивають один одного за допомогою нижньої білизни. Пропонуємо вам з головою зануритися в світ одягу, яка є прямим нащадком біблійного фігового листка.

Читать далее →

3 декабря 2015Casmir Lingerie

Процес создания каталога Casmir Lingerie. Красивое завораживающее видео.

Выбрать белье Casmir для себя или в подарок можно здесь

14 октября 2015JASMINE LINGERIE

Читать далее →

3 октября 2015Victoria Secret 2015 swimsuit show

3 октября 2015Victoria's secret Fashion Show 2015

3 октября 2015100 Years of Fashion in 2 Minutes ★ Mode.com

9 сентября 201515 непревзойденных цветовых сочетаний в одежде для осени

Несмотря на холод, мы все равно стараемся оставаться модными и стильными.

Удачное сочетание цветов — залог лаконичного образа.

Эта шпаргалка, поможет выглядеть этой осенью ярко и притягательно.

Бутылочно-зеленый и черный

Читать далее →

18 июня 2015Дівчата зі звичайними фігурами знялися для реклами бренду купальників


Соціально орієнтовані бренди все частіше відмовляються від послуг професійних моделей, віддаючи перевагу звичайним жінкам. Так американська мережа магазинів Target запропонувала середньостатистичним дівчатам прикрасити літню рекламну кампанію.

Ще один бренд довів, що жінку не потрібно вимірювати, її потрібно просто любити такою, яка вона є. Рекламна кампанія Target Loves Every Body покликана допомогти дівчатам з неідеальною фігурою повірити в свої сили і знайти саме той купальник, який приховає всі недоліки.

Target спеціально для фотосесії запросив блогерів різних розмірів, які приміряли дизайнерські бікіні. Перед стилістом Занною Робертс Рассі постало непросте завдання – вибрати купальник, відштовхуючись від типу фігури дівчини. Занна порадила блогерам бікіні з яскравим принтом, цільні купальники з прозорими вставками і моделі в стилі ретро.

Читать далее →

18 июня 2015Історія бюстгальтера: шлях до успіху


Від Стародавньої Греції до наших днів бюстгальтер мав багато реінкарнацій у формі, функціях та соціальному значенні. Кореспондент BBC Culture Катя Форман досліджує культовий предмет одягу.

Цікаво, що у свої молоді роки "королева білизни" Шанталь Томасс (французька дизайнерка жіночої білизни класу "люкс". – Ред.) була завзятою противницею бюстгальтера. Протягом десятиріч цей предмет жіночого туалету зазнавав злетів та падінь в залежності від змін соціального контексту, моди та поглядів на жіноче тіло.

Читать далее →

22 мая 2015Голливудские «голые» платья звезд.

Глядя на наряды последних церемоний на красной дорожке в модной индустрии началось переосмысление наготы: на одном только балу Института Костюма в Лос-Анджелесе в голых платьях одновременно вышли Бейонсе, Ким Кардашьян, Дженнифер Лопез и Кендалл Дженнер.

Читать далее →